DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

Fulltime Systeembeheerder bij DSE Services

Is ICT jouw passie? Jij hebt een paar jaar ervaring binnen de ICT opgedaan en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Doorgroeien en ontwikkelen vind je belangrijk en je hebt behoefte aan vastigheid. DSE Services biedt jou die mogelijkheid. Wanneer je bij ons in dienst komt dan hebben wij meteen tal van interessante opdrachten. De omgevingen zijn complex en jij hebt de verantwoordelijkheid dat de klanten van DSE Services feilloos kunnen werken.

 

Als systeembeheerder ben jij bezig met het dagelijks beheer en onderhoud van meerdere (grote) omgevingen, zowel virtuele als fysieke omgevingen. Je zet nieuwe systemen en netwerken op en breid je bestaande netwerken uit bij onze klanten. Je verzorgt daarnaast de technische support, zowel remote als op locatie. Ongeacht het probleem weet jij de klanten te voorzien van de juiste oplossing. Achteraf controleer je of alles naar tevredenheid is opgelost.

 

DSE Services hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Samen kijken wij met jou naar jouw carrièreplanning en welke certificeringen hier op aansluiten. Om vervolgens de volgende stappen te maken voor een verdere ontwikkeling binnen de ICT. Als systeembeheerder weet jij de verwachtingen van de klanten te overtreffen door altijd te streven naar een 9+ oplossing en ervaring.

Wat ga je doen als systeembeheerder? 

Functie-eisen

Wat bieden wij?

 

Kom jij ons team versterken? Graag zien we je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV en motivatie per e-mail: sollicitatie@dseautomatisering.nl.