DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

Vangnet

Heeft uw systeembeheerder al een vangnet?

Stel, uw systeembeheerder is ziek of met vakantie, en uw netwerk valt uit. Of u heeft een groot project en uw vaste man kan het niet in zijn eentje aan. Wat nu?

 

Veel MKB-bedrijven hebben een systeembeheerder op de loonlijst staan. Voor de dagelijkse onderhoudsklussen voldoet hij prima. Maar bij omvangrijke werkzaamheden kunt u plotseling een tekort hebben aan capaciteit. Of aan expertise.

 

Dan is het prettig om een partner te hebben die ondersteuning biedt. U kunt ervoor kiezen uw systeembeheer geheel uit te besteden, maar u kunt ook besluiten expertise in te huren waarmee u uw eigen systeembeheerder ondersteunt. Zo heeft u een vangnet voor noodgevallen.

 

5 redenen om samen te werken met ICT-partner

  1. U benut de sterke punten van beide partijen:

Uw vaste systeembeheerder kent alle ins en outs van uw kantoorautomatisering. Zoals het applicatiebeheer van uw branchespecifieke software. Laat dat vooral zo blijven. Een ingehuurd IT-servicebedrijf kan ondersteuning bieden bij grote projecten. En bij meer algemene werkzaamheden, zoals Windows updates en hardwareconfiguratie. Zo kunt u de sterke punten van beide partijen benutten.

 

  1. U krijgt snel hulp wanneer het nodig is:

Mocht ooit de nood aan de man komen en u hebt extra handen nodig, dan is dat zo geregeld. Stel, uw bedrijf wordt getroffen door een virus en u heeft extra capaciteit nodig. Dan is dat met een telefoontje geregeld.

 

  1. U haalt veel expertise binnen:

Met het (gedeeltelijk) uitbesteden van uw systeembeheer haalt u niet één persoon in huis, maar een hele organisatie. Met medewerkers die allemaal hun eigen specialisme hebben. Expertise die uw eigen systeembeheerder mogelijk mist, heeft het externe IT-servicebedrijf zéker.

 

  1. Uw systeem is altijd up-to-date:

Een IT-servicebedrijf licht periodiek uw hele netwerk door en attendeert u op mogelijke knelpunten en verouderde software. Daarmee lost u problemen op vóór ze kunnen ontstaan. Uw systeem blijft altijd up-to-date. Uw bedrijfscontinuïteit is optimaal gewaarborgd.

 

  1. Uitbesteden is vaak goedkoper:

Bij uitbesteding hebt u geen medewerker op de loonlijst staan, maar betaalt u voor het aantal uren dat u diensten nodig hebt. Op termijn kan dat goedkoper uitpakken.

 

Meer weten?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar ICT-bedrijf dat uw zorgen kan wegnemen over uw kantoorautomatisering, ICT-beheer of de beveiliging van data en systemen? Neem dan contact op.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Contact

DSE SERVICES BV

Telefoon
0251 - 278 990
K.v.K.
34145075