DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

Geldverspilling door slechte ICT voorzieningen is te voorkomen

Transparant werken

Eén van de moeilijkste aspecten bij automatisering is het bewaken van de kosten. Automatisering kan uw bedrijf veel voordelen opleveren maar het moet geen strop worden. Vooral bij projecten kunnen de kosten door onvoorziene problemen of wijzigingen zomaar oplopen zodat het uiteindelijke prijskaartje veel hoger ligt dan oorspronkelijk was voorgesteld. DSE weet dat als geen ander en heeft zijn dienstverlening hierop aangepast. Door een transparant prijsbeleid weten onze klanten altijd waar ze aan toe zijn en kunnen hier rekening mee houden bij hun budgettering.

 

Maatwerk contract

Wij verschaffen deze duidelijkheid doordat onze onderhoudscontracten modulair zijn opgebouwd en precies aansluiten op de behoeften van onze klanten. Zo wordt er samen gekeken wat voor ondersteuning er nodig is en wordt de aard en de frequentie van het onderhoud hierop aangepast. Daarnaast kunnen al onze klanten kiezen uit een breed pakket van diensten voor de oplossingen die voor hun relevant zijn. Zo krijgt elke klant een maatwerk contract welke bestaat uit standaarddiensten met vaste prijzen zodat er efficiënt gewerkt kan worden.

 

Fullservice en vaste prijzen

Naast onze standaarddiensten kan elke klant bij ons een fullservice contract afsluiten waarbij alle werkzaamheden voor support en ondersteuning zitten inbegrepen. Zowel van onze telefonische supportdesk als de engineers die bij u op locatie komen. Daarnaast werkt DSE bij offertes zoveel mogelijk met vaste prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Wilt u ook grip krijgen op uw automatiseringskosten en wilt u weten wat DSE voor u kan betekenen? We komen graag bij u langs om dit samen met u te bespreken.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

* verplichte velden

ICT Beheer Hosting Security

Contact

DSE SERVICES BV

Telefoon
0251 - 278 990
K.v.K.
34145075