DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

ICT advies en softwareselectie

DSE Services adviseert ondernemers bij ICT vraagstukken. Een gedegen ICT advies en ondersteuning bij softwareselectie biedt tal van voordelen voor u als ondernemer. Het is tenslotte geen dagelijks werk, terwijl de impact enorm is. Het is dus belangrijk om je goed te laten adviseren over de mogelijkheden en de voordelen voor uw bedrijf.

Professioneel ICT advies

Een professioneel advies helpt bedrijfseigenaren en ICT verantwoordelijken verder. De continu veranderende bedrijfsstructuren in de markt, extern opgelegde regelgeving en de zich steeds verder ontwikkelende technologie maken het onmogelijk om alles zelf bij te houden en goed in te vullen.

DSE Services geeft uw bedrijf advies over de mogelijke voordelen van:

Software selectie: welke bedrijfssoftware is het meest geschikt?

Naast een gedegen en onafhankelijk ICT advies biedt DSE Services ondersteuning bij het kiezen van de juiste bedrijfssoftware. Van mogelijke kantoortoepassingen als Microsoft Office tot software voor administratie, logistiek, HRM of CRM. DSE kijkt naar uw bedrijfsstrategie, alle processen en adviseert over de vertaalslag naar software die medewerkers en directie/management gebruikt.

Van advies tot implementatie en beheer

Naast een professioneel advies zorgt DSE Services ook voor het vervolg. De aanschaf, implementatie, beveiliging en het beheer van hardware en software is in vertrouwde handen. DSE Services maakt vooraf een helder plan zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zo kunt u zorgeloos ondernemen.

 

Contact

DSE SERVICES BV

Telefoon
0251 - 278 990
K.v.K.
34145075