DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

Cloud hosting

Het beheren en beveiligen van gevoelige bedrijfsinformatie is een belangrijk onderwerp binnen de automatisering van een bedrijf. Databeheer is geen eenvoudige zaak. Veel bedrijven zoeken nog naar de juiste manier om hier goed mee om te gaan. Informatie als klantgegevens, tekeningen, productinformatie of financiële informatie beschermen tegen ongewenst gebruik vereist een professionele aanpak.

Gewoon zorgeloos kunnen werken

Veel mensen hebben toegang tot uw bedrijfsnetwerk. Het is lastig te controleren wat er met uw data gebeurt. Bij problemen is vaak pas achteraf duidelijk wat er niet goed is geregeld in termen van beveiliging, beheer en onderhoud van uw bedrijfsdata. Eigenlijk wilt u er zelf helemaal niet over nadenken. U wilt gewoon zorgeloos en veilig kunnen werken, zowel thuis als op kantoor. Niets meer, niets minder.

Werken in de cloud

Om er voor te zorgen dat uw gegevens en applicaties overal beschikbaar zijn kunt u er voor kiezen om uw informatie in de cloud te plaatsen. Op deze manier kunt u altijd en overal werken. DSE Services biedt verschillende cloud- en hostingdiensten aan. Samen met onze ervaren specialisten kunt u kijken welke vorm het beste bij u en uw bedrijf past.

Volledige of hybride cloud hosting

Met een volledige cloud- en hostingdienst kunt u ervoor kiezen om al uw gegevens en applicaties in de cloud te plaatsen en heeft u geen fysieke hardware op locatie. Daarnaast bieden wij ook hybride cloud hosting. Hierbij blijft een deel van de hard- en software bij u op locatie staan.

Uw gegevens en applicaties komen echter gedeeltelijk vanuit de cloud. Ze zijn overal beschikbaar. U kunt voor een hybride cloudoplossing kiezen indien u nog oude software heeft draaien die nog niet gereed is voor de cloud.

De beste oplossing voor uw bedrijf

De DSE specialisten adviseren u welke hosting- en cloudoplossing het beste aansluit op uw specifieke situatie. De voordelen van de DSE Services cloud- en hostingdiensten op een rij:

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.

Contact

DSE SERVICES BV

Telefoon
0251 - 278 990
K.v.K.
34145075