DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

Kantoorautomatisering

Alle bedrijven hebben er mee te maken: automatisering. ICT bedrijven als DSE IT-Services helpen slimme ondernemers verder. Met slimme en optimaal beveiligde IT netwerken koppelen we bedrijfssoftware aan werkplekken. Op kantoor of thuis, want werken in de cloud is niet alleen van deze tijd, het moet natuurlijk wel uiterst stabiel, snel en vooral veilig zijn. De ICT specialisten van DSE zijn bekend met uw zorgen en systemen. Zij hebben oplossingen die zorgen dat u zich gewoon kan bezighouden met wat u het liefste doet en het beste in bent.

Van ICT infrastructuur tot beveiligen van thuiswerkplekken

Automatiseren van uw kantooromgeving is zorgen voor een snel en stabiel netwerk. En de juiste ICT infrastructuur. Deze wordt gevormd door de hardware, de software, de werkplekken en niet te vergeten de procedures en mensen die ermee werken. Thuis of op kantoor. Bij DSE IT-Servcies kiezen we voor de infrastructuur die het beste bij uw bedrijf past.

Aanleggen IT netwerk en selectie bedrijfssoftware

Onze werkzaamheden zijn heel divers. Van een waardevol ICT advies tot het aanleggen van goed beveiligd IT bedrijfsnetwerk en het helpen bij het kiezen van de juiste software die uw medewerkers iedere dag gebruiken. Daarnaast richten we werkplekken in, faciliteren we thuiswerkplekken en zijn we meer dan thuis in de wereld van beheer en beveiliging van uw data en systemen.

Werken in de cloud

Steeds meer bedrijven kiezen voor dataopslag en applicaties die niet meer alleen op kantoor benaderbaar moeten zijn. Thuiswerken neemt toe, evenals het aantal aanbieders van hostingdiensten ‘in de cloud’. DSE IT-Services weet wat er kan op het gebied van cloud hosting en vooral wat er bij komt kijken om uw gegevens veilig en snel te kunnen opvragen en verwerken.

Betrouwbare ondersteuning: beheer en support

DSE IT-Services is bovendien gespecialiseerd in het beheren van netwerken en servers en zorgt voor het optimale werkplekbeheer. Bij vragen of toekomstige problemen bij updates van systemen of software is het prettig een beroep te kunnen doen op betrokken en ervaren specialisten die weten waar ze het over hebben. Allemaal met hetzelfde doel: uw bedrijf door kunnen laten werken.

 

* verplichte velden

ICT Beheer Hosting Security

Contact

DSE IT-SERVICES

Telefoon
0251 - 278 990
E-mail
K.v.K.
34145075